Headhunting MED HJERTE OG HJERNE

Vi kan headhunte din nye ILDSJÆL

Hos Esbees arbejder vi både med hearthunting og headhunting for at finde din ildsjæl.

En organisation består af MENNESKER, der skal virkeliggøre organisationens mål. Derfor er headhunting aldrig et puslespil af objektive kompetencebrikker, der skal passe i et forud fastlagt mønster.

Hos ESBEES sætter vi en fed sort tusch-cirkel om ét princip: Hjerte og hjerne skal være i vater.

Mennesker i balance tilfører viden og indlevelse. Motivation og engagement. De performer ganske enkelt bedre end andre. Derfor vægter vi personlige værdier i udvælgelsen af kandidater.

Vores arbejde er baseret på et tilstræbt bias-fri blik for talent, kompetencer, erfaring, personlighed og attitude.

Hearthunting & Headhunting

Hjerte står for: empati, indlevelse i hverdagen, indsigt i mennesket, værdier og ærlighed, loyalitet, beslutninger i øjenhøjde, omtanke og nærvær, god proces og oplevelse, mennesker i balance, gode holdninger og positiv tilgang, bæredygtige resultater.

Med hjerte sætter vi os ind i de menneskelige egenskaber der understøtter og udvikler virksomhedens kernekompetence. Vi tager udgangspunkt i forståelsen for samspillet mellem mennesket og virksomheden som for eksempel værdier, loyalitet og gode holdninger. 
Hjerne står for:  Talent spotting/vinders DNA, kvalificering, dokumentation og erfaring, rådgivning og forretningsudvikling, faglig indsigt, grundighed og høj kvalitet, diskretion, overblik, netværk, analyse, garanti, agerer og er hurtige.
 
Med hjerne måler vi kandidaternes talent i forhold til virksomhedens behov i form af dokumentation for uddannelse, opnåede resultater, erfaringer og referencer.
 

Overblik: Sådan er køreplanen for din rekrutteringsproces

 • STEP #1

  Du booker et uforbindende møde – hos dig, os eller et tredje sted.

 • STEP #2

  Kaffe. Vi lytter til din udfordring, konkretiserer den og udfordrer dig og din plan.

 • STEP #3

  Opgavedefinition. Vi benytter gennemprøvede processer til at afklare personprofil og afkode virksomhedskultur – både det sagte og det usagte.

 • STEP #4

  Vi går i zonen og finder motiverede kandidater. Talent og potentiale identificeres via kvalitet i processen, referencer og personligt møde for screening ved f.eks. profilanalyse, adfærdsprofil, 5-faktorprofil, teamanalyse og 360º-analyse.

 • STEP #5

  Kvalitetssikring. Vi følger op på kandidaten og på, om resultatet er blevet, som du ønskede. Sammen evaluerer vi resultater og proces.

ny medarbejder, rekruttering, hearthunting og headhunting

Sparring på aktuel headhunteropgave?

Start med en indledende snak på telefonen og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os.