Hvis der ikke er en vej, så skaber jeg den selv

Jeg brænder for at skabe overblik og finde de rigtige løsninger – og jo mere kompleks en problemstilling er, jo mere kunne jeg tænkte mig at se om jeg kan bidrage til løsningen.

Hvem er Pernille?

Pernille from.

Jeg er oprindelig uddannet ingeniør med speciale i proces optimering og beslutningsstøtte, og startede min karriere som rådgiver indenfor optimering af procesanlæg og udarbejdede strategiske analyser og beslutningsgrundlag til virksomhedsledere og bestyrelser.

Derefter skiftede jeg branche i 2008 pga. finanskrisen og har siden arbejdet som jobkonsulent med speciale i opsøgende virksomhedskontakt og kandidatmatch. Sideløbende har jeg optimeret jobsøgningsmetoder og udviklet en jobsøgningsmetode særskilt til nyuddannede der løser problemet med deres manglende erfaring – og den har landet nyuddannede i job dobbelt så hurtigt, siden 2015.

 

Privat om Pernille

• Synger og spiller guitar og klaver og skriver også egne sange.

• Elsker blues arbejder desuden deltid i weekenderne som bartender på Københavns bedste live bluesbar Mojos.

• Elsker at game og arbejder målrettet på at kvalificere mig til verdensmesterskabet i Pokemon Go i 2023.

• Bor sammen med Agurkebanden, mine 4 marsvin, og hver fredag besøger vi det lokale plejehjem, hvor beboerne nyder at kæle med marsvinene og deler sladder med mig, over en kop kaffe.