Defence & security

NØGLEMEDARBEJDERE TIL FORSVARSINDUSTRIEN

Langsigtet samarbejde på headhunting

Forsvarsindustrien – både militært, indenfor beredskabet, politiet og civilt bliver stadig mere komplekst og favner flere og flere forskelligartede opgaver bl.a. i det det arktiske område (the Arctic). Det kræver et bredt spænd af kompetencer.

Vi kan som din eksterne konsulent hjælpe dig med at skabe kontakt til relevante personer og virksomheder i både ind og udland.

ESBEES er engageret medlem af Dansk Industri (DI), brancheforeningen DI Forsvar og Sikkerhed og CenSec center for defence, space and security.

ESBEES forbedrer organisationens muligheder, kapacitet og know how gennem:

  • OVERFØRSEL AF KNOW HOW OG VIDEN

    - Vi understøtter organisationers behov for ny viden og udbygning af knowhow i forbindelse med ny teknologi og nye samarbejdsrelationer.

  • TRÆNING/UDDANNELSE

    - Vi tilrettelægger kurser og uddannelse alt efter organisationens ønske og behov. Vi udvikler organisationens potentiale gennem udvikling af medarbejdere.
    - Har du brug for sparring på udvikling af dine medarbejderes faglige viden indenfor specifikke områder, så ring til os.

  • REKRUTTERING

  • HEADHUNTING

Udtalelse fra samarbejde

”Hurtig, præcis, direkte og hjælpsom”

Kai Vittrup, tidl. EADS (del af Airbus Defence & Space)

Headhuntingvirksomheden ESBEESCONSULTING er ingen normal ”hovedjæger”. For Søren Bøge Sørensens HR kvalifikationer kan virkelig bruges, da han tænker utraditionelt og kreativt i forhold til at finde egnede kandidater til den enkelte stilling. Desuden er hans styrke hans væremåde og facon, som tilfører hele rekrutteringsprocessen og i høj grad samarbejdet stor værdi fra begyndelse til slutning.
 
Da vi stod i en situation, hvor vi skulle bruge tre specialister inden for meget kort tid, kontaktede jeg Søren Bøge Sørensen. Han fik opgaven med at finde de egnede kandidater. Inden for blot et par uger havde han fundet adskillige kandidater med de rette kvalifikationer, og vi fik helt klart de bedste.
 
Søren er hurtig, præcis, direkte og hjælpsom. Hele processen med at finde nye ressourcer til min afdeling har været yderst ukompliceret og enkel og jeg vil til enhver tid anbefale, at vi kontakter ESBEESCONSULTING i forbindelse med at finde nye medarbejdere igen.

Sådan udtrykker den danske Training Director, Kai Vittrup, i den private sikkerhedskoncern, EADS Cassidian Ltd., nu en del af Airbus Defence & Space, i Riyadh i Saudi-Arabien, erfaringerne med Søren Bøge Sørensen fra ESBEESCONSULTING.

Sparring på aktuel headhunteropgave?

Start med en indledende snak på telefonen og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os.