Nøglemedarbejdere indenfor Defence & Security

Vores speciale er Human Supply Chain i alle aspekter

 

Danmarks sikkerhed er et komplekst område. Den operative virkelighed ændrer sig, og Defence & Security branchen er i konstant udvikling.

Forsvarsindustrien – både militært, indenfor beredskabet og i Politiet – bliver stadig mere sammensat og favner flere og flere forskelligartede opgaver. Virksomheder i forsvarsbranchen omsætter årligt for flere milliarder kroner, og fremviser dansk kvalitet, bæredygtighed og innovation på globalt plan.

Vi ved, at det kræver dygtige og højtspecialiserede medarbejdere, at kunne levere bæredygtigt, højteknologisk og innovativt udstyr, systemer til fremtidig krigsførelse og et bredt spænd af kompetencer til udvikling indenfor militær-, cyber- og spaceprodukter. Det kræver til tider også hurtig tilgang af nye medarbejdere i en kortere eller længere periode.

Skal vi i Danmark tiltrække og levere på fremtidens projekter og opgaver, er det afgørende at tænke i målrettet headhunting.

Det gælder indenfor indkøb, produktion, supply chain, projektledelse og specialister på alle niveauer.

Uanset hvilken specialist eller leder du mangler, så tag fat i os, vi kender dem, som du ikke kender – endnu – vores speciale er human supply chain i alle aspekter.

Med ESBEES får du en samarbejdspartner indenfor Defence & Security, der …

 • Hjælper dig med at finde det absolut bedste kandidatmatch

  - så du er klar, når du vinder en opgave. Vi kender dem, du ikke kender, har et stort netværk og en omfattende database med kompetente kandidater.

 • Sikrer et gennemarbejdet, tillidsfuldt og respektfuldt rekrutteringsforløb

  - for både din virksomhed og kandidater.

 • Har et stort netværk

  -Vi er en del af bl.a. CenSec og Dansk Industri - Forsvar og Sikkerhed, og har et vigtigt netværk både inde og uden for forsvarsbranchen.

 • Stor erfaring

  Vi har været en del af branchen i mange år, og ved, hvilke udfordringer du kan have.

 • Er tilgængelig

  Vi har kontorer i Vejle og Odense, men vi kan mødes, hvor du har brug for det.

ESBEES forbedrer organisationens muligheder, kapacitet og know how gennem:

 • OVERFØRSEL AF KNOW HOW OG VIDEN

  - Vi understøtter organisationers behov for ny viden og udbygning af knowhow i forbindelse med ny teknologi og nye samarbejdsrelationer.

 • TRÆNING/UDDANNELSE

  - Vi tilrettelægger kurser og uddannelse alt efter organisationens ønske og behov. Vi udvikler organisationens potentiale gennem udvikling af medarbejdere.
  - Har du brug for sparring på udvikling af dine medarbejderes faglige viden indenfor specifikke områder, så ring til os.

 • REKRUTTERING

 • HEADHUNTING

Udtalelse fra samarbejde

”Hurtig, præcis, direkte og hjælpsom”

Kai Vittrup, tidl. EADS (del af Airbus Defence & Space)

Headhunting virksomheden ESBEES CONSULTING er ingen normal ”hovedjæger”. For Søren Bøge Sørensens HR kvalifikationer kan virkelig bruges, da han tænker utraditionelt og kreativt i forhold til at finde egnede kandidater til den enkelte stilling. Desuden er hans styrke hans væremåde og facon, som tilfører hele rekrutteringsprocessen og i høj grad samarbejdet stor værdi fra begyndelse til slutning.

Da vi stod i en situation, hvor vi skulle bruge tre specialister inden for meget kort tid, kontaktede jeg Søren Bøge Sørensen. Han fik opgaven med at finde de egnede kandidater. Inden for blot et par uger havde han fundet adskillige kandidater med de rette kvalifikationer, og vi fik helt klart de bedste.

Søren er hurtig, præcis, direkte og hjælpsom. Hele processen med at finde nye ressourcer til min afdeling har været yderst ukompliceret og enkel og jeg vil til enhver tid anbefale, at vi kontakter ESBEESCONSULTING i forbindelse med at finde nye medarbejdere igen.

Sådan udtrykker den danske Training Director, Kai Vittrup, i den private sikkerhedskoncern, EADS Cassidian Ltd., nu en del af Airbus Defence & Space, i Riyadh i Saudi-Arabien, erfaringerne med Søren Bøge Sørensen fra ESBEESCONSULTING.

Mangler du en medarbejder indenfor Defence & Security?

Start med en indledende snak på telefonen og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os.