Lær mere om ESBEES

Vi er permanent på jagt

ESBEES vil gøre alting bedre. Vi arbejder benhårdt for at fremme positiv energi, entreprenørskab, videnoverførsel, diversitet og inklusion. Og vi ønsker et ærligt og trygt samarbejde med ansvarlige organisationer, baseret på sunde værdier.

VISION: Ved hjælp af hjerne og hjerte (indsigt og indlevelse) at være det foretrukne headhunterfirma på kvalitetsheadhunting i Danmark og cross border – såvel ind og ud af Danmark og på tværs af lande internationalt.

MISSION: At medvirke til, at kunder skaber bæredygtige økonomiske resultater via engagerede, motiverede og eksekverende medarbejdere.

ESBEES er headhuntere. Gennem årene har vi hjulpet 500+ danske og internationale virksomheder med headhunting, rekruttering, cross border aktiviteter og strategisk samarbejde.

Vi har lang erfaring og en solid track-record i at finde de rette kompetencer til bestyrelse, direktion, fabriksledelse, mellemledere, projektledere og specialister. 

Vores kunder, som er hos os i mange år, er i mange forskellige brancher – primært forsvar og sikkerhed, plastindustrien, R&D og medicoindustrien.   

Hvem er vi?

Søren Bøge sørensen

Søren har 20+ års erfaring med headhunting – bl.a. netværksbaseret engagement af kandidater fra Politi, militær og Søværnet til danske og internationale kunder indenfor forsvar- og sikkerhed. Søren har en lang karriere indenfor revision, økonomi, salg, eksport, produktion og ledelse bag sig.

Kirsten Paulsen

Kirsten har 10+ års erfaring med rekruttering af ledere, specialister og bestyrelse. Kirsten er karrierementor og har falkeblik for talentudvikling. Hun har en mangeårig karriere indenfor salg og relationsmarketing fra Tryg Forsikring og Modulex.

Kirsten er desuden med i SMV-Styregruppen under Dansk Industri, Forsvar og Sikkerhed.

Inge Benner Andersen

Inge har en bachelor i informationsvidenskab og kandidat i kommunikation. Udover, at hun arbejder med HR internt, er hun også rekrutteringsassistent, og er certificeret i bl.a. profilværktøjet e-stimate.

Oliver Both

Oliver er undervejs på datamatikeruddannelsen, og målretter sin uddannelse mod Defence & Security-branchen. 

Stort billede af Julian

Julian har et kæmpe netværk i slagterbranchen, da han har arbejdet både som slagtermester, marketingskonsulent, sælger og fagkonsulent. Han kender branchen og kender slagtere i hele landet.