Branchekednskab og Human Supply Chain

Branchekendskab

ESBEES rekrutterer indenfor alle brancher, og vi er stolte af at vores store netværk, der i hele landet hjælper virksomheder og kandidater med at finde hinanden på tværs af brancher.

ESBEES er et engageret medlem af Dansk Industri (DI), DI-Forsvar og Sikkerhed som er Danmarks brancheforening for forsvars-, rum- og sikkerhedsindustri. Det er en branche i stor udvikling, hvor netværk og viden er altafgørende for at kunne rekruttere de rigtige kandidater.

Det er en branche, hvor Human Supply Chain spiller en væsentlig rolle, og hvor virksomhederne hurtigt skal kunne øge antallet af medarbejdere med de rigtige kompetencer.

Vi ser det som en naturlig del af vores arbejde at være en del af DI-Forsvar og Sikkerhed som arbejder på at samle, udvikler og opretholder en fælles dansk styrkeposition mellem forsvarsindustri og sikkerhedspolitik.

Desuden arbejder DI-Forsvar og Sikkerhed for en sammenhængende branche og skaber opmærksomhed omkring branchens SMV’er, så de medtænkes i de større virksomheders udvikling og eksport. Derfor er vi også glade for, at Kirsten Paulsen er med i Styregruppen for SMV’er under DI-Forsvar og Sikkerhed. Styregruppen har til formål at have fokus på formelle og uformelle partnerskaber, samarbejder og konsortier mellem SMV’er i branchen.

Kirsten Paulsen bidrager til styregruppen med viden om kompetencer indenfor Human Supply Chain.

Rekruttering, Headhunting

Human Supply Chain

Uden de rette kandidater er det umuligt at udvikle din virksomhed. Med det skiftende marked vi oplever i disse år, er hurtig omstilling afgørende for fremtidig vækst. Du kan hurtig få brug for at udvide din medarbejderstab, når dine vare efterspørges i ind og udland.

Det kan være svært at finde de rette kandidater, når du vinder et udbud. Du kan hjælpe din virksomhed godt på vej, ved ikke kun at satse på, at dine egne HR-medarbejdere kan følge med til at rekruttere. De har ikke nødvendigvis det netværk, som et eksternt rekrutteringsfirma har.

Hvem, hvordan og hvornår?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for det! Vi har alle et stort netværk, og i fællesskab finder vi de rette kandidater til din virksomhed. Det er ikke til at vide, hvordan morgendagen ser ud, og derfor har vi ingen frister på, hvornår vi skal inddrages i din proces. Kontakt os, så snart du har mulighed for det, så arbejder vi for at finde en løsning, der passer til dig.

 

Du kan kontakte

Søren Bøge Sørensen på tlf: +45 2027 4666

Kirsten Paulsen på tlf: + 45 2250 3003

 

Har du lyst til at lære flere gode råd og værktøj?

Vi har udvalgt flere gode artikler herunder!