headhunting i grønland

Vores erfaring med search og headhunting 

Rekruttering og headhunting kan være forskellig fra stillingstype til stillingstype, lige så vel som rekruttering og headhunting kan være forskellig fra land til land. Dette gør derfor, at man skal have en vis erfaring og et ønske om at få viden på bestemte områder. Dette for at kunne afdække de ønskede stillingstyper så vel som lande, man arbejder indenfor. Hos ESBEES har vi bred erfaring på tværs af stillingstyper, brancher og lande, herunder særligt Grønland.

Forståelse for land og kultur

Det at rekruttere i Grønland er en anden proces end at rekruttere i Danmark. Man skal have en forståelse for kulturen, naturen og samfundet, da dette veksler fra selv samme i Danmark. Der er ligeledes forskel på det at rekruttere I Grønland og det at rekruttere TIL Grønland. Når der rekrutteres i Grønland, kender kandidaterne kulturen, naturen og samfundet. I de fleste tilfælde kender kandidaten også virksomheden, de skal indtræde og agere i. Skal der derimod findes kandidater udenfor Grønland, er det relevant at have information om det at arbejde i Grønland. Samtidig skal man have forståelse for at kandidaterne skal have tiden til at vende en eventuel permanent flytning til et andet land, med deres bagland. I Dette tilfælde er det også relevant at kunne være kandidaternes guide igennem en sådan proces, for det kan være en stor beslutning at skulle flytte teltpælene til et andet land, der indeholder en anden kultur og natur.

Guide for den nye medarbejder

Det at flytte teltpælene kan både være spændende, men også for nogle være skræmmende. Kommunikationsprocessen kan derfor være anderledes og kræve længere tid og flere ressourcer, når der findes kandidater udefra. Denne tid og disse ressourcer bruger vi gerne i ESBEES. Vi ønsker at alle skal være trygge i en rekrutteringsproces, både hvis man allerede er bosat i samme land, som den ansættende virksomhed, men også hvis man er tilflytter til landet. Dette giver det bedste resultat for både kandidaten og virksomheden, da den nytilkomne medarbejder er så forberedt som muligt, og føler sig godt vejledt. Det ovenstående fokus er ekstremt vigtigt for os i ESBEES, da det mindsker risiko for fejlrekruttering.

De kriterierne som virksomhederne ønsker af deres kommende medarbejder veksler også i små som store mængder fra en proces i Danmark. Derfor det er vigtigt at have forståelsen af kriterierne samt egenskaber som at lytte til og forstå virksomheden. Dette er ikke nyt for ESBEES, da vi altid lægger stor vægt i at forstå virksomhedens ønsker og krav til en kandidat ligesom vi lytter til kandidatens ønsker og krav til en virksomhed.

Isbjerg grønland

Vores erfaring i Grønland

Vi i ESBEES, er dedikeret til det Grønlandske arbejdsmarked. Vi har flere års erfaring og ekspertise i både rekruttering i og til Grønland. Vores største fordel som et dansk rekrutteringsfirma, der rekrutterer både i og til Grønland er, at vi har forståelsen, kendskabet og erfaringen. Vi har rekrutteret indenfor forskellige typer af stillinger, både i offentlige og private forhold. Hertil har vi kendskab og kontakter indenfor de fleste brancher, hvorfor der ikke er en opgave, som vi ikke kan klare. Vi er selvsikre i vores arbejde både på det danske og det grønlandske marked, og i den forskel, der ligger i de forskellige rekrutteringsprocesser. Vi ligger stor værdi i tillid og forståelse, hvorfor erfaringen hos ESBEES er bred.

ESBEES lægger stor værdi i at matche de rigtige personligheder, da det er utroligt vigtigt for et fremtidig godt samarbejde. Du kan ikke tillære dig en god personlighed, men du kan tillære dig faglige kompetencer.

Vi bekender os til gode værdier, når vi rekrutterer og vi mener, at både hjerne og hjerte skal være med.

Vi vil gerne tilføre Grønland værdi. Derfor vil du kunne finde ESBEES via Esbees.gl og læse vores hjemmeside og blogindlæg på Grønlandsk. Vi mener, at dette bidrager til også at udvikle kandidater, der er født, opvokset i Grønland, og flyttet ud for uddannelse, for derefter at flyttet tilbage til Grønland.

Har du lyst til at lære flere gode råd og værktøj?

Vi har udvalgt flere gode artikler herunder!