Alt bliver bedre med glimmer

At alt er bedre med glimmer, er for mig en indstilling til livet, -livet skal leves nu, og jo mere du fejrer livet i det små og store -jo federe er det.

Mennesker fascinerer mig, og jeg kan ikke forestiller mig et arbejdsliv, hvor mennesket ikke er omdrejningspunktet. Min baggrund er kommunikation, og jeg har skrevet speciale om kommunikation i forandringer og fastholdelse af det gode arbejdsliv i en forandringsproces.

Hvem er Inge?

Inge Benner Andersen

Jeg har efteruddannet mig inden for flere HR-fag og har siden 2021 arbejdet som HR og -rekrutteringsassistent hos ESBEES Headhunting. Jeg motiveres i og af udvikling både af mig selv og andre.  

Mit engagement i at finde de helt rigtige kandidater til vores kunder er stort. Udover at besidde stor faglighed er jeg kendt for et servicegen udover det sædvanlige. Jeg er en holdspiller, og jeg sætter en ære i, at mine kollegaer og samarbejdspartner kan stole på mig.

Privat om Inge

  • Jeg bor privat i Horsens med mand og 3 børn.
  • Vi er en aktiv del af det lokale foreningsliv, hvor børnene bl.a. spiller både fodbold, håndbold samt går til svømning og ridning. Derudover er jeg selv træner for 2 svømmehold for 4-6 årige.
  • Jeg er en del af Ladies Circle Horsens, hvor jeg finder energi, og har Inge-tid.