Om os

MØD OS

Holistisk headhunting, der skaber lønsomme og langvarige relationer

ESBEES er headhuntere. Gennem årene har vi hjulpet 500+ danske og internationale virksomheder med headhunting, rekruttering, cross border aktiviteter og strategisk samarbejde.

Vi har lang erfaring og en solid track record i at finde de rette kompetencer til bestyrelse, direktion, fabriksledelse, mellemledere, projektledere og specialister. 

Vores kunder, som er hos os i mange år, er i mange forskellige brancher – primært forsvar og sikkerhed, plastindustrien, R&D og medicoindustrien.  

ESBEES har kontorer i Vejle og Odense og inden for en kortere horisont også i Berlin og Grønland.

Hvem er vi?

Søren har 20+ års erfaring med headhunting – bl.a. netværksbaseret engagement af kandidater fra Politi, militær og Søværnet til danske og internationale kunder indenfor forsvar- og sikkerhed. Søren har en lang karriere indenfor revision, økonomi, salg, eksport, produktion og ledelse bag sig.

Kirsten har 10+ års erfaring med rekruttering af ledere, specialister og bestyrelse. Kirsten er karrierementor og har falkeblik for talentudvikling. Hun har en mangeårig karriere indenfor salg og relationsmarketing fra Tryg Forsikring og Modulex.

Kirsten er desuden med i SMV-Styregruppen under Dansk Industri, Forsvar og Sikkerhed.

Inge har en bachelor i informationsvidenskab og kandidat i kommunikation. Udover, at hun arbejder med HR internt, er hun også rekrutteringsassistent, og er certificeret i bl.a. profilværktøjet e-stimate.

Isabella er junior Recruiter og arbejder tæt sammen med Kirsten i alle dele af rekrutteringsprocssen.

Hun er derudover sanger i Counters og byrådsmedlem i Vejle  

 

Oliver er undervejs på datamatikeruddannelsen, og målretter sin uddannelse mod Defence & Security-branchen

Alexander læser markedsføringsøkonom ved IBA i Kolding. Han skal som en del af sin uddannelse i praktik hos os i foråret 2022, hvor han skal stå for vores markedsføring. 

Lars har knap 30 års erfaring inden for Forsvaret, og har været i reserven ved Militærpolitiet i 25 år. Endvidere har han siden 2018 været ambassadør i InterForce, og har siden 2020 været HR Manager ved sin nuværende enhed. Lars har de sidste 5 år beskæftiget sig med rekruttering af kandidater med militær baggrund. Lars er desuden uddannet i cand mag. i historie og engelsk. Han har arbejdet i flere forskellige brancher, men har i sit civile arbejdsliv altid haft Forsvaret sideløbende.

Vi er permanent på jagt

ESBEES vil gøre alting bedre. Vi arbejder benhårdt for at fremme positiv energi, entreprenørskab, videnoverførsel, diversitet og inklusion. Og vi ønsker et ærligt og trygt samarbejde med ansvarlige organisationer, baseret på sunde værdier.

VISION: Ved hjælp af hjerne og hjerte (indsigt og indlevelse) at være det foretrukne headhunterfirma på kvalitetsheadhunting i Danmark og cross border – såvel ind og ud af Danmark og på tværs af lande internationalt.

MISSION: At medvirke til, at kunder skaber bæredygtige økonomiske resultater via engagerede, motiverede og eksekverende medarbejdere.