Rekruttering af din vigtigste ressource på et Black-Friday tilbud?

Rekruttering, Headhunting
Rekruttering som et black-Friday tilbud?

Rekruttering af din vigtigste ressource

Rekruttering af din vigtigste ressource bør være af højeste prioritet.

Er du i tvivl, vil vi gerne slå fast, at din vigtigste ressource er dine medarbejdere. Du vil få svært ved at få din virksomhed til at udvikle sig, hvis ikke du har dygtige, motiverede og dedikerede medarbejdere.

Det kan bare være så svært både at have tid til at drive virksomhed og samtidig bruge den nødvendige tid til at finde dine nye, fantastiske medarbejdere. De medarbejdere, der passer i din virksomhed med de rigtige kompetencer og ikke mindst den personlighed, der vil bidrage positivt i den kultur, du har.

Du står måske selv for ansættelser, eller måske har du en HR afdeling, der kan hjælpe dig med at rekruttere din vigtigste ressource, men der kan være stillinger i din virksomhed, som kræver noget ekstra. Det kan f.eks. være lederstillinger eller specialiststillinger, som I sjældent ansætter, men som er så vigtig for jeres virksomhed. Det kan være en god ide at hente ekstern hjælp til netop disse rekrutteringer, så hvorfor ikke uddelegere den opgave

Hvad får du ud af at uddelegere?

Hos ESBEES går vi op i, at finde de helt rigtige medarbejdere til dig, og det betyder bl.a. at vi bruger tid på at lære kandidaterne at kende, inden du møder dem.

Det gør vi, fordi vi ved, at der er mange kandidater med de rigtige kompetencer, men for os er der noget, der er meget vigtigere, nemlig at finde kandidaten, der trives og udvikles i den kultur og med de kollegaer, der er på din arbejdsplads. Derfor er det vigtigt at lære kandidaterne at kende.  Både for kandidaten og for din virksomheds skyld.

Du sparer dermed tid og ressourcer på at skrive jobopslag, læse ansøgninger, kontakte relevante ansøgere, skrive afslag, holde indledende samtaler. I stedet kan du overlade de indledende men yderst vigtige opgaver til os. Vi laver ikke andet, og hvis vi selv skal sige det, er rekruttering af din vigtigste ressource vores spidskompetence 😉

Vi søger og finder gode kandidater til vores kunder hver eneste dag. Vi holder samtaler hver dag, og snakker med kandidater om kompetencer og personlighed hver eneste dag. Derfor er vi gode til det!

Vi vil bruge den rette tid, til at finde de bedste kandidater til dig! Vi har ingen Black-Friday rabat, men til gengæld et tilbud, du ikke bør afslå, nemlig at rekrutterer din næste vigtigste ressource for dig -så ring til Søren Bøge Sørensen på tlf. +45 2027 4666

Lyder det som noget for dig?

Så ring endelig til os, så vi kan få en snak om rekruttering!