FMI Industridag

FMI Industridag 

Vi bestræber os på hvert år at deltage på DALO industry days. 
De første mange år vi var til stede på messen, var det blot som gæster.
Da den første industridag fandt sted tilbage i 2012, var det under mindre forudsætninger, og foregik derfor i FMI’s kantine. På de 10 år der nu er gået, er arrangementet vokset stødt fra år til år.

2021

I 2021 havde vi for første gang vores egen stand, hvor vi fortalte om muligheden ved at bruge os til at finde det rette personale.
Vores første år som udstiller under messen var vi så heldige at være naboer til Northrob Grumman og Space Inventor. Det var ligeså spændende som at være genboer til FMI og Lockheed Martin, samt vores organisationer Dansk Industri Forsvar og Sikkerhed og Censec.

Når vi er deltagende ved dette arrangement, blandt 300 andre virksomheder til FMI Industridag, skiller vi os ud.  Vi byder ind med vores spidskompetence, hvilket er at være med til at sikre, at de deltagende virksomheder fortsat har de skarpeste hoveder. Altså ansatte som kan hjælpe virksomhederne med at være de bedste inden for forsvar og sikkerhed i Danmark og det arktiske område. Dette gør vi ved at headhunte de bedst matchende profiler til de ledige stillinger, hvor virksomhederne ønsker hjælp udefra til rekrutteringen.

FMI, Headhunting, rekruttering

2022

I 2022 udtaler FMI selv at alt var større, vildere og bedre en de foregående år. Der var 400 virksomheder og flere tusinde fremmødte, der ville se de mange produkter, der var at opleve blandt virksomhederne. Det er den største udstilling af forsvarsrettede materiel i Danmark.

I år er det første år, hvor arrangementet strækker sig over 2 dage. I og med arrangementet er blevet så stort, som det er, har placeringen også ændret sig. Ballerup super arena dannede i år rammerne for arrangementet.  For os i ESBEES betød de to dage, at vi fik mange nye kontakter, da der var rigtigt mange, der kom forbi vores bord og hilste på.

Hele arrangementet havde i 2022 fokus på nordisk materiale og industrisamarbejde, hvorfor der også var en stor deltagelse fra NORDEFCO organisationen. Disse dage er en helt unik mulighed for at skabe dialog mellem DALO’s personale, forsvarets repræsentanter og andre offentlige institutioner, der kommer til messen.
Industridagene samler maritime-, land-, luft-, it-, rum-, sikkerheds og forsvarsindustrien. Da vi hos ESBEES blandt andet er specialiseret inden for defence and security branchen, er det et rigtigt spændende arrangement at deltage i, da det giver en god indikator for, hvad der rører sig, og hvor i sektoren der kunne være brug for nye kræfter til eventuelt at hjælpe udviklingen endnu længere frem. Samtidig er vi ude, hvor defence og security branchen samles, og gør opmærksom på at vi er her, og at vi gerne gør brug af vores netværk, for at finde de helt rigtige kandidater til lige netop din stilling.

 

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din virksomhed kunne bruge hjælp til at finde den rigtige medarbejder til en stilling, er i altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak.
Du kan enten kontakte

Søren Bøge Sørensen

Tlf.: +45 2027 4666

Mail: sbs@esbeesheadhunting.com

Eller du er velkommen til at kontakte

Kirsten Paulsen

Tlf.: +45 2250 3003

Mail: KP@esbeesheadhunting.com

Vi ser frem til at høre fra jer.

Hvis du som arbejdstager sidder og tænker at du godt kunne tænke dig at holde dine muligheder åbne, er du mere end velkommen til at oprette dig i vores kandidat database. Vi er altid på jagt efter spændende kandidater.

Vi har et stort netværk inden for branchen, og vi arbejder altid med fuld diskretion.

Vi havde en utrolig dag! Men fik vi snakket med dig?

Hvis ikke så giv os et kald!