Derfor bruger vi e-stimate

Vi bruger E-stimate

Vi går op i at kende vores kandidater, og det er vigtig for os, at vi finder den rigtige kandidat med den rigtige personlighed, den kan vi finde frem til med E-stimate.

Faglig viden kan opgraderes, men de menneskelige kvaliteter skal passe til jobbet. Vi går op i at snakke med vores kandidater flere gange – en del af vores kvalitetssikring, er at bruge E-stimate.

Vi vælger at bruge netop dette værktøj, fordi de benyttede profil værktøjer  er forskningsbaseret. Vi anvender bl.a. femfaktormodellen, der giver os et godt indblik i sammenhængen mellem personlighed, adfærd og resultater. De profiler der kommer ud af E-stimates systemer er velfunderede og dybdegående. Det er et kæmpe plus, at de samtidig er lette at forstå, og derved nemme at bruge i praksis. 

Desuden er virksomheden tilknyttet et Fagligt Advisory Board bestående af eksperter, der bidrager til, at værktøjerne konstant har et højt fagligt niveau.

Vi går ikke på kompromis med vores værktøjer, for vi vil vide så meget om kandidaterne, så vi kan finde de rigtige kandidater til vores kunder.

Har du lyst til at læse mere omkring personlighed i virksomhed sammenhæng?

Så prøv nogle af de her indlæg!
hjælpes ad

Værdisæt

Du skal have indsigt i dine værdier, så de kan bruges som guide til at leve det liv, som du ønsker -både i dit arbejds-

Læs mere
20/5 listen

20/5

20/5-listen består af 20 ting, som gør, at du trives på din arbejdsplads, samt 5 ting, som du gerne skal undgå. Din 20/5-liste skal

Læs mere